Feedback van deelnemers Technische universiteit Delft

Deelnemers aan Leergang Academisch Leiderschap Technische Universiteit Delft:

- Ik heb vooral een parallel gemerkt in de wijze waarop ik discussieer en de wijze waarop wij tijdens jouw sessie elkaar uit evenwicht moesten brengen. In een discussie ben ik vrij fel, primair en emotioneel. Het alternatief is dat ik niet reageer, waarbij mijn gedachten al snel afdwalen naar een ander onderwerp. Dat is niet altijd even constructief. De metafoor van het elkaar uit evenwicht brengen laat wat mij betreft mooi zien dat ik zowel in ‘de aanval’ als in de ‘verdediging’ mijn concentratie moet behouden, waardoor ik een beter zicht krijg op de positie van mijn discussie partner.

- Bedankt voor de tegelijkertijd “speelse” en inspirerende/ontspannende workshop

- Vechten is leuk, in een veilige omgeving

- Hele mooie workshop die heel veel dingen laat zien die relevant zijn voor werk etc.

- Impressie: de vrolijkheid van de interactie! Moet ook op de werkvloer kunnen

- Was een erg prettige en nuttige afwisseling t.o.v. rest van de cursus. Wat neem ik mee? Het advies “neem de tijd”. Een mooi inzicht, waarvoor dank!

- Zeer zinvol om weer te ervaren hoe belangrijk ontspannen is. Mooie workshop.

- Het is goed om er weer aan herinnerd te worden hoe belangrijk het lichaam is naast de geest

- Een vrolijke fijne ochtend, spel en verbondenheid

- Ik moest op reis naar Hong Kong voor mijn werk en ondanks een half doorwaakte nacht vanwege jetlag kon ik mij toch goed focussen op de workshop door mijn onrust en vermoeidheidsgevoelens in toom te houden en me te richten op de groep en op mijn lezing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>