Foto’s en reacties van een korte workshop Persoonlijk leiderschap

krachten opwekken

krachten opwekken

uitdagen en gecentreerd blijven

meegaan in tegenwerking

eigen ruimte innemen

ruimte innemen en geven

in versnelling zelfbewust en leidend blijven

in overgangsmomenten leiden

 

Kennismaking met mijn werk: de workshop Persoonlijk leiderschap.  Foto’s van de workshop en reacties van deelnemers. 

Deze workshop was gericht op versterkt zelfbewustzijn en in aandacht interacteren.

 

“… ontspanning, fijn om even uit het hoofd te gaan .. dankbaarheid voor mijn longen gaf me een gevoel van verdriet .. ik voelde de wil me over te geven aan de oefeningen ..ik mag zachter voor mezelf zijn .. beeld dat in me langs kwam: hoe kan ik mij verweren in een gesprek of conflict.?. ..opbrengst is: ik ben sterker dan ik me soms voel…. ik kan er zelf wat aan doen om in mijn kracht te komen/blijven.”

“….lachen en zweten… heel bijzonder om eens met een soort van vechten te maken te hebben…. ik durf er niet eens naar te kijken en nu deed ik het zelf.. het was wennen maar ik kon me er steeds meer aan overgeven…”

“…prettig om alle onderdelen van mijn lichaam te ervaren…mooi om tijdens de “sparren-oefening” verlangens en wensen te ervaren…combinatie inspanning en ontspanning is waardevol.. de bewustwording ervan mag meer.”

“…het oordelen van mezelf krijg ik niet uit mijn systeem … het is een bevestiging van de kracht van je eigen wil …de rust die het concentreren geeft neem ik mee in mijn dagelijks leven.”

“..meer wakker, energie…goede instructie om tijdens het “sparren” in je centrum te blijven, hierdoor ging ik niet voor winnen at all cost…oordelen over mezelf kwamen langs…en oordelen over de ander.…het spel met de ander maakt los en geeft verbinding…ik ervoer lichtheid en plezier….…het voelen van kracht met name door trappen is fijn dat geeft het gevoel: ‘ha!’.’

“…confronterender dan verwacht…rust na verloop van tijd.. berusting, blijdschap, mogelijk vanuit herkenning…mijn fanatisme, wil om te winnen…ben te fanatiek, te ongeduldig…over anderen shockerend veel oordeel….meer bewust van mijzelf ten opzichte van mijn medemens.. enthousiasme…directer bewust van mijn vermogen los te laten en te accepteren…bewustzijn van mijn lichaam.”

Ik  doe workshops met individuen of groepen.

Privé-lessen, open inschrijvingen en ‘in company’-trajecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>